1 квітня 2022 року благодійний фонд «Глобальна синергія» почав реалізацію проекту «Реагування на надзвичайні ситуації для задоволення основних потреб та потреб захисту постраждалих від конфлікту та переміщених дітей та їхніх сімей в Україні».

Наша мета – задовольнити основні потреби та потреби захисту постраждалих від конфлікту та переміщених дітей та їхніх сімей в Україні. Основні локації, де ми працюємо: Чернівецька область (м. Чернівці, Хотинська ОТГ), Хсмельницька область (м. Камянець-Подільський), Львівська область (Зимноводівська ОТГ Львівський район), Вінницька область (Дашівська ОТГ Гайсинський район).

Серед поставлених завдань: покращення доступу ВПО до базових побутових потреб, до засобів гігієни, до продуктів харчування; а також забезпечення доступу дітей, які постраждалих від війни, до послуг психосоціальної підтримки.

Проект здійснюється благодійним фондом «Глобальна синергія» спільно з Save the Children International за підтримки Генерального Директорату Європейської Комісії з питань цивільного захисту та гуманітарної допомоги (ECHO).

Більше оновлень на нашій Facebook сторінці: українською, англійською, французькою.